E-COMMERCE

Maximize online sales and building brand position in marketplace with the top e - commerce solutions. That's what we bring to you.
Canh Cam Ecommerce banner

WHY SHOULD YOU CHOOSE CANH CAM FOR YOUR E-COMMERCE?

INCREMENTAL HITS

Optimized ecommerce platform to increase visibility and ratings on search engines.

HIGH FLEXIBILITY

To develop business and support new market access to the local strategy in each market.

MAXIMIZE CONVERSION

Inspiring, converting viewers into customers and customers to loyal customers.

KEEP CUSTOMERS BACK

More customers comeback and become loyal customers of your brand.
Sales everywhere with Canh Cam e-commerce

SALES EVERYWHERE

You can use your smartphone, laptop or tablet to publish new products. Likewise, receiving, processing orders, responding to feedback from the customer will be notified to you immediately, so you won't miss any opportunities.
Flexible product management

FLEXIBLE PRODUCT MANAGEMENT

The preeminent product management system of the website will make the implementation of product management rules simpler and faster. The clear product layout and information help you see details easily.
Proessional order management

PROFESSIONAL ORDER MANAGEMENT

A professional ecommerce website couldn't be without an order management system to check customer information, purchase history, quantity, status and problems in delivery. In addition, this system also has an order statistics tool so you can accurately track the increase in sales or business efficiency.

blogs

Hướng dẫn tạo website bán hàng nhanh chóng với WordPress và Woocommerce

Làm thế nào để có được một trang website bán hàng hoàn chỉnh nhưng không tốn chi phí? Với WordPress và Woocommerce bạn hoàn toàn có thể tự tạo trang web cho riêng mình một cách nhanh chóng chỉ với 5 bước đơn giản. Cùng tìm hiểu cách làm web bán hàng miễn phí này nhé.

Thế nào là website chuẩn SEO? Những điều cần nắm để thiết kế website chuẩn SEO năm 2021

Hiện nay, song hành cùng sự phát triển mạnh mẽ của công nghệ thông tin, các website được xây dựng ngày càng phổ biến để đáp ứng nhu cầu quảng bá sản phẩm, thông tin doanh nghiệp đến khách hàng. Một trong những tiêu chí hàng đầu khi đề cập đến vấn đề thiết kế web đó là “chuẩn SEO”. Vậy, thực chất thiết kế website chuẩn SEO là gì?

Thiết kế website xây dựng cần lưu ý điều gì?

Thiết kế web xây dựng có vai trò quan trọng đối với các doanh nghiệp hoạt động trong lĩnh vực này. Cánh Cam sẽ cung cấp một số lý do giúp bạn nhìn nhận được tầm quan trọng của thiết kế web, cũng như các khâu chuẩn bị và những xu hướng thiết kế mới nhất hiện nay được nhiều người ưa chuộng.

PROJECT SHARING

Share with us basic requirements to get reasonable price quotation